Obrázek

Vzdělávání s využitím nových technologií

Vzhledem k tomu, že zapojování nových technologií do výuky dětí je jednou z priorit modernizace školství, rozhodla jsem se dětem v letošním školním roce tento svět přiblížit.  
Více informací...
Obrázek

Ergoterapeut u Včelek

V rámci tematického celku povolání se děti seznamovaly s různými profesemi.
Více informací...
Obrázek

Den matek ve Včelkách

Tento významný den si vyžádal hodně příprav. Jak maminky pozvat, co jim ukázat, co jim nabíTento významný den si vyžádal hodně příprav.
Více informací...
Obrázek

Vyhánění zimy ze Sedlišť

Jaro se sice odvážně ozývá s velkým předstihem, ale my ze školky v Sedlištích jsme se rozhodli, že  každoroční zvyk vyhánění zimy z vesnice poctivě dodržíme. Pro jistotu.

Více informací...
Obrázek

Včelky navštívily městskou knihovnu ve Frýdku - Místku

Děti z oddělení Včelek nebyly v knihovně poprvé. V rámci občasných návštěv už dobře poznaly místní knihovnu v Sedlištích, proto se tentokrát vydaly do vzdálenější destinace.
Více informací...
Obrázek

Moje tělo

V rámci tematického bloku ZDRAVÍ jsem dětem připravila zážitkový den na téma „Moje tělo“. Co to obnášelo, to se dozvíte po otevření článku…

Více informací...
Obrázek

Využití Bee-Bots ve vzdělávání

V letošním roce jsem se rozhodla začít dětem zpestřovat vzdělávání digitálními technologiemi. Pro začátek školního roku jsem zvolila práci s Bee-Bots, neboli včelkami. Používáme je v menší skupině dětí v zájmových i individuálních činnostech.
Více informací...
Obrázek

Jablíčkový den

V rámci inovativní metody vzdělávání-zážitkového učení-se děti seznamovaly s pracemi na zahradách a polích. Společně jsme poznávali různé druhy ovoce a zeleniny a to jak přímou demonstrací ve třídě, tak i návštěvou jablečného sadu. Téma jsme pak završili Jablíčkovým dnem.

Více informací...

Adresa:Sedliště 203, 739 36
558 658 123
Adresa: Sedliště 515, 739 36
771 158 535
Novinky mateřské školy
Zobrazit archiv
Zápis do 1. třídy Přijímací řízení Rozvrh hodin Bakaláři
Školkavmobilu.cz Zápis do MŠ
e-Strava